Van Dijnsen Beveiligingen B.V.

Van Dijnsen Beveiligingen B.V. is een volledig zelfstandige dochteronderneming onder DGtC Van Dijnsen B.V. en staat onder leiding van directeur, P.C.M. (Peter) van der Smagt.

Van Dijnsen Beveiligingen is een gerenommeerde onderneming die meer dan 45 jaar actief is in het adviseren, installeren en onderhouden van inbraakbeveiliginginstallaties, toegangscontrole systemen, brandmeldinstallaties en camerabewakingssystemen. Van Dijnsen Beveiligingen levert uitsluitend maat werk op basis van hoogwaardige componenten. Door specifieke kennis van beveiligingsproblematiek heeft het bedrijf een uitstekende reputatie opgebouwd in een groot deel van Nederland. Door te werken volgens de ISO 9001, VCA en BORG-certificering voldoet ons bedrijf aan de hoogste kwaliteitseisen van deze tijd. Bij Van Dijnsen Beveiligingen werken goed opgeleide en vakbekwame mensen die in staat zijn om voor u de juiste beveiligings oplossing te bieden. Dat doen we graag voor elke opdrachtgever, van groot tot klein particulier of zakelijk.

Risico's bestaan, beheersing moet.

Overal waar mensen wonen, werken en ondernemen bestaan risico's. Risico's behoren bij het leven. Veelal zijn we ons niet bewust van deze risico's totdat we zelf of iemand uit de directe omgeving geconfronteerd worden met een calamiteit. In dit geval: slachtoffer worden van een inbraak.

Was het te voorkomen geweest, hadden we niet tijdig maatregelen moeten treffen, is dan een veel gehoorde vraag. Velen maken dat liever niet mee en kiezen voor inbraakpreventie.

Hoe veilig is Nederland anno 2010

Deze cijfers wijzen uit dat er in ons land elke 73 seconden een inbraak plaats vind of wel een poging daartoe. Bij inbraak doet 85% van de slachtoffers aangifte. Bij een poging tot inbraak is dat slechts 35%.

Om deze risico's te beperken kan Van Dijnsen Beveiligingen u van dienst zijn. Door een juist pakket aan maatregelen te treffen neemt de kans op een geslaagde inbraak sterk af. Inbraak preventie werkt echt! neem contact met ons op.

Beveiliging is maatwerk
Elke situatie is anders en stelt z'n eigen eisen. De specialisten van Van Dijnsen Beveiligingen maken in overleg met u en zonodig met uw verzekeringsmaatschappij, een risicoanalyse. Aan de hand van deze analyse wordt een overzicht gemaakt van voorzieningen en maatregelen welke noodzakelijk geacht worden om uw pand optimaal te beveiligen. Deze risicoanalyse bestaat uit: organisatorische, bouwkundige (hang- en sluitwerk) en elektronische maatregelen. Natuurlijk wordt er voor u een duidelijk overzicht gemaakt van de daaraan verbonden kosten. Uiteraard volgens de richtingen van NCP (Nederlands Centrum van Preventie).P.C.M. (Peter) van der Smagt
(Directeur)


 

 

 


Voor meer info klik hier


Folder DGtC beveiligingen