Brandbeveiliging

Van Dijnsen is een CCV erkend branddetectiebedrijf en gespecialiseerd in brandbeveiliging. Deze biedt de juiste veiligheid en behoudt tegelijkertijd het karakter van de buiten- én binnenkant van uw pand. Daarnaast nemen wij het hele traject uit handen, van aanvraag tot installatie.

In enkele seconden kan er brand ontstaan en uw bedrijfspand in vlammen opgaan. Om uw eigen veiligheid en die van uw werknemers en collega’s te garanderen, is het van groot belang dat u professionele brandbeveiliging installeert. Van Dijnsen is een gecertificeerd branddetectiebedrijf dat een totaalpakket aanbiedt op het gebied van brandveiligheid. Wij verwerken de branddetectie, zodat de uitstraling van uw pand behouden blijft. Zo verzorgden wij eerder de branddetectie voor de monumentale Grote Kerk in Breda.

Alles geregeld
Van Dijnsen verzorgt brandbeveiliging voor uw bedrijf van aanvraag tot installatie. Wij stellen zelf een Programma van Eisen (PvE) op, zodat deze door de eisende partijen gecontroleerd en getekend kan worden.

Brandbeveiliging op maat
Na de uitgebreide risicoanalyse selecteren wij een brandmeld-/ontruimingsinstallatie dat het beste bij uw situatie past. Wij leveren, installeren én verzorgen het onderhoud van uw brandmeld-/ontruimingsinstallatie. Desgewenst sluiten we de installatie aan op de particuliere alarmcentrale of regionale alarmcentrale van de brandweer.

U kunt bij Van Dijnsen terecht voor:

  • Brandmeldinstallatie
  • Ontruimingsalarminstallatie
  • Sprinklermeldinstallatie
  • Hooggevoelige detectiesystemen
  • Intrinsiekveilige detectiesystemen

Vakmensen met gedegen kennis
Al onze medewerkers beschikken over de benodigde opleidingen en certificaten.