Over Van Dijnsen

Schakel Van Dijnsen in als totaalinstallateur

Onze specialisten

Monteur (E en W)

Monteur (E en W)

Onze monteurs zijn veelzijdige specialisten die zowel elektrische (E) als werktuigbouwkundige (W) installaties ontwerpen, installeren en onderhouden. Ze zorgen ervoor dat alle systemen naadloos samenwerken, van elektrische bedrading en verlichting tot verwarmings- en koelsystemen. Dankzij hun uitgebreide kennis en vaardigheden kunnen ze problemen snel identificeren en efficiënt oplossen, waardoor ze een essentiële rol spelen in het waarborgen van de functionaliteit en veiligheid van onze installaties.

Servicemonteur

Servicemonteur

Onze servicemonteurs zijn de reddende engelen van onze klanten. Ze zijn experts in het onderhouden, repareren en optimaliseren van diverse technische installaties. Of het nu gaat om het oplossen van storingen, het uitvoeren van preventief onderhoud of het implementeren van verbeteringen, onze servicemonteurs staan altijd paraat om snel en professioneel hulp te bieden. Hun klantgerichte aanpak en technische knowhow zorgen ervoor dat installaties betrouwbaar blijven functioneren.

Projectleider

Projectleider

Onze projectleiders zijn de drijvende kracht achter succesvolle projecten. Ze coördineren en sturen alle aspecten van een project, van planning en budgettering tot uitvoering en oplevering. Door nauw samen te werken met klanten, monteurs, engineers en andere stakeholders, zorgen ze ervoor dat projecten binnen de gestelde tijd en budget worden voltooid. Hun leiderschap en organisatorische vaardigheden garanderen een soepele projectuitvoering en tevreden klanten.

Engineer

Engineer

Onze engineers zijn de visionairs en planners van onze technische projecten. Ze ontwerpen innovatieve oplossingen en zorgen voor een gedetailleerde werkvoorbereiding om projecten succesvol te realiseren. Hun taken omvatten onder andere het maken van technische tekeningen, het selecteren van geschikte materialen en het opstellen van gedetailleerde planningen. Door nauwkeurig en gedegen werkvoorbereiding te combineren met creatieve engineering, spelen ze een cruciale rol in het transformeren van ideeën in concrete, functionele realisaties.

De feiten

Mensen staan centraal

Installeren is mensenwerk. We zijn dan ook ontzettend trots op al onze medewerkers. Iedere dag werken bij Van Dijnsen vakmensen vol passie om de meest uiteenlopende projecten te realiseren voor onze klanten. Dit doen we vol focus, met betrokkenheid en plezier. Dat maakt Van Dijnsen tot uw betrouwbare partner.

Zuid Nederland

Van Dijnsen is actief in Zuid Nederland. Voor hele gave projecten gaan we ook weleens wat verder weg. Onze klanten zijn bedrijven en particulieren. Bij Van Dijnsen zijn de lijnen kort en de communicatie helder: een mooie basis voor een bestendige lange termijn relatie.

Innovatie en duurzaamheid

Techniek is onze business. Bij de VDK Groep zijn we continu op zoek naar innovaties. Innovatieve en duurzame installaties zorgen voor CO2 reductie, energiebesparing, verbeterde bedrijfsprocessen, meer comfort en veiligheid. Wij leveren zowel bestaande technieken als nieuwe innovaties.

Groot door klein te blijven

Van Dijnsen is onderdeel van de VDK Groep (meer dan 100 zelfstandige bedrijven). Groot voordeel daarvan is dat we onze krachten kunnen bundelen en tegelijkertijd zelfstandig kunnen zijn. Wij geloven in een goede sfeer, ondernemerschap en we gaan zorgvuldig om met onze leefomgeving.